-18%
Milwaukee Hole Dozer Gatenzagenset 14-delige

Milwaukee Hole Dozer Gatenzagenset 14-delige

 1. Home
 2. Milwaukee Hole Dozer Gatenzagenset 14-delige

Milwaukee Hole Dozer Gatenzagenset 14-delige

€181,90
€148,76 Excl. btw
Merk:
MILWAUKEE
Artikelcode:
49224152
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 werkdagen. Gratis bezorgd v.a. €100,-

Productomschrijving

 • Body gatzaag - De 1,27 mm dikke stalen body van de gatzaag is stijf genoeg om z`n vorm te behouden, maar heeft uiteraard ook voldoende ingebouwde elasticiteit.
 • Tandontwerp. Variabele 4/6 tanden per inch tandontwerp met een positieve 10° tandhoek biedt de volgende voordelen: - Snellere en agressievere snede. - Verbeterde hitteverspreiding tijdens snijden verzekert dat de tanden langer scherp blijven. - Diepere, gebogen tandholtes bieden een meer efficiënte materiaalverwijdering, dit voorkomt verstopping en hitteopbouw. - Speciaal gevormde tandhoek heeft minder neiging tot vastlopen in dunnere materialen. - Tanden zijn beurtelings zijdelings gezet om verstopping en wrijving te minimaliseren. - Lage voedingsdruk – dit wordt bereikt door de combinatie van agressieve tandgeometrie en goede materiaalverwijdering, waardoor minder druk nodig is bij het boren.
 • Tandmateriaal - Matrix II premium sneldraaistaal is gebruikt voor de tanden van de gatzaag. Matrix II staal bevat 8% kobalt waardoor de tanden de originele hardheid behouden. Zelfs bij hoge temperaturen die voorkomen bij bijvoorbeeld metaalsnijtoepassingen. -Bi-metaalen constructie – kwaliteitsstalen tanden zijn lasergelast op een hooggelegeerde stalen body. Vervolgens zijn de tanden vacuümgehard volgens 65 HRC bij een temperatuur van 600°C om ze een maximale duurzaamheid en levensduur te geven. - Dankzij de hoge slijtagebestendigheid van het Matrix II staal zijn de gatzagen ideaal voor het snijden van lastige en harde materialen zoals roestvrijstaal, maar ook voor zachtere materialen zoals hout.
 • Bodemplaat gatzaag - De bodemplaat van de gatzaag is gemaakt van dik staal. Dit zorgt voor vormvastheid ook na intensief gebruik. - Perfect geproduceerde ronde bodemplaten, belangrijk bij gatzagen met een grote diameter.
 • Diagonale sleuven helpen het verwijderen van het geboorde materiaal.
 • Toepassingen - Fabricagetechnieken uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen verzekeren een hoge rondloopnauwkeurigheid. Derhalve zijn deze gatzagen geschikt voor zowel hand- als kolomboren (alleen manuele voeding).
 • Deze serie gatzagen is de perfecte oplossing voor het snijden van een grote variëteit aan materialen: – Staal met een treksterkte tot 1000 N/mm2. – Roestvrijstaal en zuurbestendig staal. – Non-ferro metalen. – Gietijzer. – Aluminium. – Hout. – Vezelplaat (MDF). – Gipsplaat. – Sandwichmaterialen. – PVC.

Leveringsomvang:

 • Gatzagen: ø 19, 22, 25, 29, 32, 35, 38, 44, 51, 57 mm.
 • Opnameschacht - voor gatzagen ø 14 - 30 mm (artikelnr. 49567010).
 • Opnameschacht - voor gatzagen ø 32 - 152 mm (artikelnr. 49569100).
 • 2 x centreerboor, ⅛˝ / ~ 3 mm inbussleutel.
 • Kunststofkoffer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »