Betaalmethoden

Via Milwaukeemani.nl kunt u op verschillende manieren bestellen en betalen. Momenteel leveren wij alleen op adressen in Nederland en Belgie.

Bestellen via de website:

Zodra u bestelt via de website heeft u tijdens het afrekenen de keuze uit iDEAL (alle grote Nederlandse banken zijn hierbij aangesloten) of Mr. Cash voor Belgie. Beide opties zijn gratis om te gebruiken.

Bent u niet in de gelegenheid om per iDEAL of Mr. Cash te betalen, kies dan voor de optie "Overboeking". U ontvangt dan een aparte e-mail met daarin instructies en het bankrekeningnummer waarnaartoe u het totaalbedrag kunt overmaken. Houd er rekening mee dat de optie "Overboeking" minimaal 2 - 3 werkdagen duurt. Goederen worden pas verzonden op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. 

Achteraf betalen met Klarna

U kunt kiezen om te betalen met Klarna. Klarna biedt u specifieke betalingsvoorwaarden.

Voor meer informatie of vragen over uw betaling kunt u de website van Klarna bezoeken of contact opnemen met de klantenservice van Klarna.

Telefonisch bestellen:

Wij kunnen ook uw bestelling telefonisch aannemen en per e-mail een orderbevestiging met betaallink sturen. Middels de betaallink in de e-mail kunt u vervolgens kiezen om te betalen via iDEAL, Mr. Cash of per overboeking.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »