Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling met PostNL of DPD. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald via iDeal worden dezelfde dag nog verwerkt. Zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een e-mail met track & trace code om de status van uw zending te volgen.

Wij zijn niet verantwoordelijk / aansprakelijk voor eventuele vertraging in de bezorging die optreedt bij de koerier nadat wij uw pakket hebben overhandigd aan de koerier.

Wij kunnen alleen bezorgen op vaste / reeds bestaande adressen in Nederland en België. Bezorgen op postbusadressen en locaties zonder officiële straatnaam met huisnummer en postcode is niet mogelijk.

 

Retourneren

Wilt u het bestelde product retourneren, geen probleem!

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd deze te retourneren zonder opgaaf van reden.

Belangrijk bij retourneren

  • Indien u wilt retourneren bel dan met 070-221.00.01 voor verdere instructies. Stuur geen pakketten terug zonder ons van te voren te bellen.
  • Het product dient compleet en -indien redelijkerwijs mogelijk- in oorspronkelijk en onbeschadigde staat te worden geretourneerd, zo ook de product verpakking. De product verpakking moet -indien redelijkerwijs mogelijk- inclusief alle product stickers terug worden verzonden en mag niet worden gebruikt als verzenddoos. Mocht het product en/of de product verpakking beschadigd zijn, dan kunnen wij eventuele waardevermindering in rekening brengen.
  • Degene die het pakket retourneert is verantwoordelijk voor de verzendkosten en eventuele verzekering tegen diefstal, beschadiging of verlies van het pakket. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, beschadiging of verlies van het pakket tijdens transport naar onze locatie.
  • Nadat wij uw retour in goede orde hebben ontvangen, geven wij binnen uiterlijk 3 werkdagen opdracht aan onze betaalprovider "Mollie" om het factuurbedrag aan u te retourneren. Het bedrag zal gecrediteerd worden op dezelfde bankrekening / betaalwijze als waarmee u de aankoop gedaan heeft.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »